Garageporte i træ eller stål

Er du på udkig efter garageporte i træ eller galvaniseret stål? Hos BR. Porte har vi stor ekspertise med porte til garager, og de bliver altid skræddersyet til den enkelte kunde.

Vi leverer og monterer hos privat- og erhvervskunder i blandt andet Horsens, Vejle, Aarhus og Skanderborg samt alle andre steder i landet. Vi udfører også service og reparation på alle typer porte.

Levering og montering af garageporte i alle former for byggeri

Vi tilbyder garageporte med dør eller uden dør, og portene kan være med forskellige former for automatik. De fleste bliver leveret med elmotor, og her er motorer fra Marantec de mest populære.

Vi skræddersyr din garageport, og du kan vælge alle størrelser lige fra 2 meter til 7 meter i bredden. Vi står naturligvis for hele processen, og du kan forvente en leveringstid på 5 uger.​

Vi kommer gerne ud for at besigtige opgaven, hvor vi samtidig kan råde og vejlede. Vi følger med i udviklingen inden for moderne byggeri, og derfor kan vi tilbyde sikkerhedsgodkendte kvalitetsporte, som passer enhver stil og farve.

Du er velkommen til at sende billeder af det ønskede design, men du er også velkommen til at se vores udstilling, hvis du mangler inspiration.​

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få mere information om vores garageporte, og vi kommer gerne ud for at måle op, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede garageport. Du kan også sende os målene, hvis du ønsker en cirkapris hurtigst muligt. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser.

Ring gerne til os på telefon 21 76 85 48 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail info@brporte.dk.

​Få en uforpligtende samtale i dag

​Uanset opgavens størrelse, har vi altid et løsningsforslag Udfyld formularen under, og lad os ring dig op med et tilbud. 

Vi svarer inden for 48 timer

 
 
 
 
Vedhæft gerne billeder/filer:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

BR Porte ApS

Stubberupvej 18, 8723 Løsning

Find vej på google Google Maps

Kontakt

Tlf.: 75 65 19 67

Mobil: 21 76 85 48

E-mail: info@brporte.dk

Åbningstider

Udstillingen kan ses efter aftale.

Ring og hør nærmere.