Træporte til garager leveres i skræddersyet design

Leder du efter en forhandler af træporte til garage? Hos BR. Porte tilbyder vi levering og montering af skræddersyede porte. Derudover tilbyder vi service og reparation på alle typer porte. Vi påtager os opgaver i blandt andet Horsens, Vejle, Skanderborg, Aarhus og resten af landet.

Træporte i alle størrelser

Vi laver smukke træporte til indkørsel og garage i alle størrelser. Portene kan være fra 2 meter til 7 meter i bredden. De kan leveres med døre, som matcher portene.

Vi følger med i udviklingen inden for moderne byggeri, og vi kan derfor tilbyde kvalitetsporte, der passer til enhver stil og arkitektur.

​Vi har en udstilling, som du er velkommen til at se, hvis du mangler inspiration. Du kan også sende billeder af porte, som du har set.​​

Træportene kan endvidere leveres med elmotor, og her vælger de fleste en motor fra Marantec. Vi står for hele processen, og vi har typisk en leveringstid på 5 uger.

Kontakt os for at få et tilbud på en port i træ

Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker, og vi kommer gerne ud for at give råd og vejledning. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede træport. Du er også velkommen til at sende os målene, hvis du ønsker en cirkapris i første omgang.

Du kan ringe til os på telefon 75 65 19 67 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@brporte.dk.

​Få en uforpligtende samtale i dag

​Uanset opgavens størrelse, har vi altid et løsningsforslag Udfyld formularen under, og lad os ring dig op med et tilbud. 

Vi svarer inden for 48 timer

 
 
 
 
Vedhæft gerne billeder/filer:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

BR Porte ApS

Stubberupvej 18, 8723 Løsning

Find vej på google Google Maps

Kontakt

Tlf.: 75 65 19 67

Mobil: 21 76 85 48

E-mail: info@brporte.dk

Åbningstider

Udstillingen kan ses efter aftale.

Ring og hør nærmere.