Industriporte – alle typer og størrelser

Skal du have monteret en eller flere industriporte? Hos BR. Porte forhandler og monterer vi kvalitetsporte i alle typer og størrelser. Vi har de bedste forudsætninger for at levere en industriport, der passer til alle dine ønsker og behov.

Vi tilbyder også service og reparation på alle typer porte. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i blandt andet Horsens, Vejle, Skanderborg og Aarhus samt i resten af landet.​

Driftssikre industriporte til alle pladsforhold

Vi har mange års erfaring med industriporte og automatik, og derfor har vi stor ekspertise med at levere holdbare, stabile og driftssikre porte. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi har normalt en leveringstid på 5 uger.

Vi har et bredt udvalg og kan levere til alle behov og alle pladsforhold. De fleste porte til lager og industri med videre bliver fremstillet i galvaniseret stål og isoleret med polyurethanskum, men vi kan også tilbyde andre materialer.​

Alle porte bliver fremstillet i de absolut bedste materialer, hvor alt er gennemtænkt og flot udført. Vi leverer i alle farver.

Alle vores porte er naturligvis sikkerhedsgodkendte og kan leveres med elmotor og anden automatik. Desuden kan du vælge lysbånd eller vinduer.​

Få mere information om vores portløsninger

Kontakt os gerne for at høre mere om vores industriporte. Vi tager gerne en snak om dine behov, og vi kan tilbyde alt fra billige portløsninger til mere avancerede løsninger med motor og automatik. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 75 65 19 67 for at aftale det videres forløb. Du kan også skrive til os på e-mail info@brporte.dk.

​Få en uforpligtende samtale i dag

​Uanset opgavens størrelse, har vi altid et løsningsforslag Udfyld formularen under, og lad os ring dig op med et tilbud. 

Vi svarer inden for 48 timer

 
 
 
 
Vedhæft gerne billeder/filer:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

BR Porte ApS

Stubberupvej 18, 8723 Løsning

Find vej på google Google Maps

Kontakt

Tlf.: 75 65 19 67

Mobil: 21 76 85 48

E-mail: info@brporte.dk

Åbningstider

Udstillingen kan ses efter aftale.

Ring og hør nærmere.